Hajóról

 

Fortuna*** Szálloda- és Étteremhajó 1967-ben épült a Ganz Óbudai Hajógyárában és 1992 novemberéig SZOT üdülőhajókéntA képre kattintva képgaléria nyílik meg a Fortuna*** Szálloda- és Étteremhajóról
járta a Dunát.

2000-ben sor került a hajó teljes belső átépítésére, melynek során a kabinok méretét megnövelték, a gépház helyén pedig egy "angol pub" söröző lett kialakítva.

A hajótest alsó része 14 db mosdós szobából áll, melyekhez közös mellékhelyiségek és zuhanyzók tartoznak (hostel).

A főfedélzeten a recepció, az exkluzív kivitelű, elegáns "Lord Nelson" étterem, a "Szirén" konferenciaterem, valamint egy tradicionális tárgyalószalon, a "Nelson" található. Ezen a szinten kapott még helyet 12 zuhanyzóval, televízióval, minibárral, telefonnal ellátott, légkondicionált szoba is.

A felső fedélzet tulajdonképpen a szállodai szint, 30 szobával (felszereltségük megegyezik a főfedélzeti szobákéval).

Hajónk büszkesége a mesés panorámájú, tágas belső terű, 4 db superior kategóriájú szoba, amely egyedi igények kielégítését is lehetővé teszi.A képre kattintva képgaléria nyílik meg a Fortuna*** Szálloda- és Étteremhajóról

A hajó valamennyi helyisége légkondicionált, hőmérsékletük egyedileg szabályozható.

Kényelmes szobáink, romantikus hangulatú környezetünk, a Világörökség részét képező panoráma, illetve a központi fekvés nyújtanak előnyöket a Budapesten tartózkodó turistáinknak és rendezvényeinken résztvevő vendégeinknek.

 

Név: Fortuna*** Szálloda- és Étteremhajó
Tulajdonos: Metrimpex Zrt.
1037 Budapest, Montevideo u. 5.
Üzemeltető: Plusz 99 Kft.
Szállodaigazgató: Zsiros László
Szobák száma: HOTEL*** 42 db zuhanyzós (91 fő)
  HOSTEL  14 db mosdós (30 fő)
Szállodakategória: Háromcsillagos
Műszaki adatok: Hosszúság: 78 m
  Szélesség: 15 m
  Vízkiszorítás: 762 tonna

 

Megközelíthetőség